Kaposvár környékén épül új tejüzem
Csaknem 300 millió forintos technológiai fejlesztést hajtott végre a Sole-Mizo Marcaliban levő tejütemében, mellyel számos kapacitásukat növelték meg.
Marcali tejüzemében vitt véghez nagy horderejű fejlesztést a Sole-Mizo. Közel 300 millió forintból hajtott végre technológiai újításokat, 2 éven át folyt a munka – tudatta a trademagazin.hu.
A beruházással megvalósították az új temperáló és keverő berendezést, valamint a dekristályosítót is üzembe helyezték. Bővült a hűtési, csomagolási és raktározási kapacitásuk is.
Marcali tejüzemében vitt véghez nagy horderejű fejlesztést a Sole-Mizo
Valószínűleg sokaknak örömhír, hogy a fejlesztéssel a cég a valódi étcsokoládéval bevont túró rudi gyártásához is megoldotta a feltételeket – írta meg a trademagazin.hu.
Eddig ugyanis az ilyen termékek 95 százallka bevonómasszával készült, mely nem olvad annyira és nagy mennyiségben készíthető. A cég most kiemelt hangsúlyt fektet a minőségre az új, több kakaót tartalmazó bevonattal.
Marcali üzemében a Sole-Mizo 100 embert foglalkoztat – írta meg a trademagazin.hu.
B.A.